Övriga tjänster

Utöver snickeri så kan vi bland annat hjälpa dig med följande tjänster:

Badrumsrenovering

Börjar det bli dags att modernisera badrummet? Vi hjälper dig! Badrumsrenovering är inget som man bör ge sig på som lekman. Det ställs höga krav gällande konstruktion, tätskikt, VVS och elsäkerhet i ett badrum.

För att få ett riktigt bra resultat som håller i många år framåt bör du ta hjälp av oss istället. Vi förverkligar dina badrumsdrömmar och ser till att bygget görs med riktigt bra material och av kunniga hantverkare.

Snickare dalarna

Köksrenovering

Är ditt kök slitet eller om det börjar bli dags att helt göra om planlösningen i köket för att passa nya behov så kan du anlita oss för din köksrenovering. Vi kan hjälpa dig med allt från att måla om och byta luckor till en fullständig renovering där vi monterar nya köksstommar, drar nya VVS-anslutningar och uppgraderar elen så att den lever upp till dagens standard.

Nyproduktion

Vi finns här för dig om du behöver bygga nytt. Vi kan ta hand om bygget som totalentreprenörer med hjälp av våra underentreprenörer, Vi kan resa stommar, lägga tak eller bygga en carport, samt även altaner och uterum där du kan förlänga sommaren.

Måleri

Målning invändigt och utvändigt görs bäst av ett proffs. Vi erbjuder målning av alla slags ytor, från fasader och trappräcken till väggar, tak och snickerier.

Ett heltäckande utbud av hantverkstjänster får du när du anlitar oss