Om oss

Ett familjärt företag med kompetens och erfarenhet

Välkommen till ett familjärt byggföretag i Dalarna med hög kvalitet och sund ekonomi. Vi arbetar i första hand mot privatpersoner men även mot företag och andra entreprenörer.

Tillsammans har vi i firman lång erfarenhet av byggbranschen med köksrenovering som vår främsta specialitet. Ordning och reda är viktigt för oss och vi tar ansvar för alla led i arbetet.

För privatpersoner är våra tjänster avdragsgilla vid hushållsnära tjänster. Vi ställer lika höga krav på vår omgivning som på oss själva och kvalitetssäkrar därför hela kedjan från material till underentreprenörer.

Helhetstjänst inom renovering

Vi är din kontakt för hantverkstjänster i Dalarna. Vi har vår bas i Leksand men tar oss an uppdrag i Borlänge och hela Dalarna. Med lång erfarenhet av renovering – från totalrenovering inne och ute till badrumsrenovering och köksrenovering – kan du få hjälp med det mesta.

När vi utför ett uppdrag arbetar vi alltid hårt för att vara mer än en utförare. Vil vill att våra kunder ska ha någon att hålla i handen när de ska genomföra ett riktigt stort projekt. Vi hjälper dig hela vägen genom renovering, med materialval och konstruktion. Hos oss får du ett stort antal verksamheter under samma tak – hos oss behöver du bara en kontakt. Vi håller ordning på hela projektet oavsett storlek.

Ett brett nätverk av hantverkare

Har vi inte kompetensen i vårt eget team så har vi goda kontakter med hantverkare i hela länet och kan ta helhetsansvar för projektet. Vi tror på samarbeten och på att bygga upp ett nätverk där lokala företag hjälper varandra för att bygga en levande landsbygd där du som kund alltid kan få snabb hjälp av ett proffs.

Vill du ha tips och råd kring material och inredningsförslag så hjälper vi dig gärna och kan visa upp många exempel på vad tidigare kunder har gjort.

Självklart har vi de certifieringar som krävs för att få arbeta med respektive arbetsområde så att du som beställare kan känna dig trygg i att allt blir rätt gjort.

snickare dalarna

Allsidig byggfirma i Dalarna - Få konkreta råd och jobbet utfört av proffs!